Compartir

Natalia Ferviú , estilista del programa ' Cámbiame ', va sorprendre ahir amb unes declaracions que no han deixat indiferents a ningú i és que es va atrevir a confessar un dels seus gustos sexuals més rars. O més fastigosos, millor dit.

Tot va començar quan una persona que volia que la canviessin va dir que "jo poso l'olor. Poseu-me vosaltres la roba", una cosa que Cristina Rodríguez va entendre com que podia ser perfumista. Però, a Pelayo Díaz se li va passar pel cap tot el contrari i va dir que " potser són dels que fan molt esport. Cris, que són els que t'agraden a tu. O dels que aixequen l'ala i caus per darrere. Bé, a Natalia li agrada ".

Tot el plató es va quedar en silenci i Ferviú va haver d'aclarir que a ella això només li agradava "una miqueta". "Vas dir que t'agradava que la persona amb la qual feies l'amor li fes olor l'aixella. Està gravat" , li va dir Pelayo.

Efectivament, l'estilista de ' Cámbiame ' va acabar per explicar que "no és el mateix que a la persona li faci olor l'aixella que quan estàs tenint sexe li faci olor 1 poquet l'aixella. És diferent ". Però sí, sembla que la jove no fa fàstics a aquest tipus d'olor.