domingo, 20 septiembre 2020 5:54

La bomba de Bàrbara Rei sobre la Pantoja i Paquirri a 'Ochéntame'

Bárbara Rey va deixar anar ahir una bomba inesperada al programa 'Ochéntame' que cada dijous TVE emet després de la sèrie 'Cuéntame cómo pasó'. El programa tractava sobre truans tipus Arturo Fernández i Julio Iglesias, així com d'altres homes considerats galants de la societat espanyola.

Segons recull el portal Vertele, mentre que a l'illa de Supervivents Dolç parlava sobre la família Pantoja , a la 1 Bárbara Rey feia unes declaracions que a més d'un van deixar ojipláticos i que també afectaven la tonadillera.

en el repàs de galants, va arribar el torn de Paquirri, el torero d'ulls blaus que va enamorar a Carmina Ordóñez, però també a altres moltíssimes dones famoses abans que morís el 1984 deixant vídua a Isabel Pantoja.

Entre les famoses amb què el torero va tenir un affaire va estar, com no, Bárbara Rey, qui va dir que Paquirri "em volia molt" i "em venia a veure d'amagat".

Preguntada que per què no la va triar a ella finalment en lloc de la tonadillera no va dubtar a deixar anar la bomba: "Perquè jo no era verge, com la Pantoja ".