Compartir

Temporades rere temporada, 'Anatomia de Grey' encongeix l'estómac dels seus seguidors amb episodis finals realment dramàtics. Qui segueix la sèrie sap de sobres que és millor no agafar-li massa afecte a cap dels seus personatges, ja que mai se sap si la creadora de la sèrie, Shonda Rhimes , té preparat un tràgic final per a ell.

Després de tantes temporades, hem vist acabar malament a molts dels doctors que passen pel Grey-Sloan Memorial Hospital. Amb el cop de la mort de Derek Sheperd al final de la temporada passada, el final de la dotzena es presenta d'infart, ja que també promet ser catastròfic. ¿També perdrà la vida un altre dels protagonistes de la sèrie? De moment no hi ha res confirmat, però hi ha pistes que apunten que sí …

El que ha fet saltar totes les alarmes ha estat un tuit de Sara Ramírez , que dóna vida a la doctora Callie Torres . L'actriu va anunciar en el seu compte de Twitter el final de l'enregistrament dels capítols de l'última temporada amb un enigmàtic missatge que ha fet pensar que es tracta d'un adéu definitiu per a ella.

"Gràcies a tots per aquest viatge enriquidor i inoblidable que ha estat com una muntanya russa" , va escriure Ramírez a Twitter. El seu personatge, Callie Torres, ja va sortejar a la mort en una ocasió després d'un terrible accident de trànsit … Voldrà dir amb aquest missatge que aquesta vegada no correrà la mateixa sort?

Per descomptat, la mort del seu personatge no seria una sorpresa ja que l'actriu no ha renovat encara el seu contracte amb la cadena ABC per a futurs capítols.

Fa uns dies més, l'actriu Kelly McCreary, que dóna vida a Maggi va anunciar a TV Line que "definitivament hi ha un desastre. Hi ha molts desastres potencials, diguem-ho així" . Per la seva banda Jesse Williams, que dóna vida a Jackson, ha advertit als espectadors que "aquest episodi final és terrible".