Compartir

Els amants de Star Wars tenen una cita pendent amb la nova exposició intergalàctica a Gran Via 28. La setmana passada el droide de la nova saga, BB-8, va ser l'encarregat de inaugurar la nova mostra de Telefónica a la qual es poden veure màscares, reproduccions i cascos de les tres sagues de Lucasfilm.

Així mateix, en aquesta nova exposició els visitants podran participar en la activitat 'Uneix-te a la Força' , en la qual tindran l'opció de vestir-se com un jedi i realitzar un vídeo que després es penjarà a la xarxes socials. També, els assistents podran veure els continguts extres de l'última pel·lícula, 'El despertar de la força', que ja està a la venda.

I com l'objectiu és que tots els amants de Star Wars gaudeixin, per als més petits Telefónica ha posat unes taules amb peces de Lego Star Wars que ells mateixos podran muntar i jugar amb elles, a igual que el joc Disney Infinity 3.0 : Star Wars amb el qual podran conèixer tots els personatges de la sèrie completa i realitzar combats d'espases làser a través del videojoc.

què! va poder parlar amb BB-8, tota la conversa en l'idioma del droide, i va afegir que hi haurà més sorpreses, com els jocs de taula clàssics protagonitzats pels personatges de Star Wars. A més el droide, que pesa 15 quilos i pot arribar als 12 quilòmetres per hora, va assegurar que estava molt content d'estar a Madrid, però que la gravació de l'Episodi VIII no li permetia estar més temps a Espanya.