miércoles, 30 septiembre 2020 2:08

Enxampen a una assistentaorinant al suc de la seva cap

És sabut que entre un empleat i un cap poden aparèixer conflictes laborals que si no s'arriben a resoldre poden convertir-se en un veritable problema. Aquest vídeo de YouTube és la millor prova d'això …

Evidentment instal·lar una càmera oculta a casa denota que en aquesta llar no hi ha una confiança cega en els seus empleats. L'afectada sabrà, de ben segur, la raó perquè sigui així. Però en el seu domicili de Kuwait el citat dispositiu d'espionatge va registrar el moment en què una dona de fer feines trobava la seva pròpia orina en el suc de taronja . La serventa ha estat enxampada gràcies a les fundades sospites de la família que creien que la seva assistenta no era del tot de la seva confiança, cosa que finalment s'ha comprovat.

És evident que els propis amos del domicili sospitaven del personal empleat a casa. Segons el Daily Mail, la 'maniobra' s'hauria realitzat en un país musulmà -es cita Kuwait- ja que la venjativa assistenta porta una hijab , un tipus de vel islàmic.

En declaracions a mitjans locals, el patriarca de la família no ha volgut identificar el seu emprada, però ha volgut compartir el vídeo perquè els seus veïns vagin amb compte amb aquesta dona. Però es desconeix que ha passat amb aquesta treballadora venjativa. Si ha estat detinguda o comiat.