miércoles, 12 agosto 2020 9:22

Perd el seu treball perquè necessita tenir sexe 10 vegades al dia

Sami Walton , una britànica de 29 anys, ha perdut la feina i als seus amics per la seva necessitat vital de mantenir relacions sexuals almenys 10 vegades al dia i si sorgeix alguna més … molt millor!

Ella mateixa ha reconegut que té un "greu problema" , tot i que actualment manté una relació estable amb James, un home de 38 anys que l'ajuda a portar una vida millor.

"al principi creia que m'havia tocat la loteria, però ara veig que és summament esgotador. amb tot, intento ser complaent ", confessa James. A més, relata que ha hagut de mantenir relacions sexuals amb Sami fins a 40 vegades en un sol cap de setmana , una cosa que gairebé el porta a l'hospital per esgotament

Aquesta addicció al sexe va arribar als 20 anys, quan després d'una ruptura traumàtica amb el seu xicot, va començar a quedar amb molts desconeguts per saciar les seves necessitats sexuals. Sami va arribar fins i tot a viatjar per tot el país per tenir trobades tant amb homes com amb dones, tal com informa 'Daily Mail' .

Però un fet preocupant el va portar a canviar de vida. L'any 2010 es va despertar a l'apartament d'un desconegut i havia perdut tots els seus estalvis, per això no va dubtar a acudir a psiquiatres per començar a tractar-se ja medicar contra l'ansietat .

Artículos similares