domingo, 9 agosto 2020 17:19

Pedro J. Ramírez insulta TVE després de l'emissió de 'La meva casa és la teva'

Aquest dilluns s'estrenava a Telecinco ' La meva casa és la teva' el nou programa de Bertín Osborne amb l'entrevista a Ágatha Ruiz de la Prada i amb la participació de Pedro J. Ramírez que TVE no va voler emetre.

Abans de l'emissió del programa, tant la dissenyadora com el periodista feien comentaris sobre la polèmica sorgida. "Estic content que el programa es pugui emetre amb normalitat" , deia Pedro J., "jo tampoc sóc el diable" .

Per la seva banda, la seva dona Ágatha feia broma dient "al principi aquest programa seria la meva programa" , i afegia: "Ara que he vist que estem tan prohibits vaig a anar a tots els programes, per fastiguejar ".

En l'entrevista, el periodista va explicar la seva relació amb Rajoy . "Jo tenia relació permanent amb Rajoy. Jo quina culpa tinc que ell manés als SMS de Bárcenas. Els públic i sembla que hi ha una conspiració contra ell. Collons, el que va manar els SMS vas ser tu" .

per l'anterior president Zapatero també va tenir paraules: "Et puc dir que és el millor ésser humà que ha passat per la Moncloa. I no diria que ell és el home d'estat, el millor polític però com a ésser humà, el tipus que era d'una manera, que va seguir sent així i que quan va sortir de la Moncloa va seguir sent igual ".

Després de l'emissió , el director d'el Espanyol va carregar contra la cadena pública i els dedicava aquestes paraules a les seves xarxes socials: "Moltes gràcies Telecinco. Quina gilipolles els de TVE!" .

Moltes gràcies Telecinco. Quina gilipolles els de TVE!

Pedro J. Ramírez (@pedroj_ramirez) 25 abril 2016

Artículos similares