miércoles, 30 septiembre 2020 2:22

La ciència revela per què perdem els mitjons

Al món hi ha molts misteris sense resoldre i, sens dubte, un d'ells és el motiu pel qual perdem els mitjons . On són tots aquests mitjons que han desaparegut de cop i volta i no has tornat a veure a la vida? Han passat a una altra dimensió? Doncs bé, sembla que la ciència ha intentat desvetllar aquest misteri i donar resposta a aquestes pregunten que tots ens hem fet alguna vegada.

Un grup de científics, comissionats per l'empresa coreana Samsung, ha buscat un mètode per tractar de predir quants mitjons perdràs al llarg de la teva vida, a través de la següent equació: ( l (pxf + C (TXS)) – (PXA).

l equival a la de la bugada, que es calcula en multiplicar el nombre de persones que viu en una casa (p) per la freqüència de rentadores que es posen a la setmana (f).

C és la complexitat del rentat, que es calcula amb els tipus de rentat (t) que fan les persones que viuen en una casa cada setmana, multiplicat pel nombre de mitjons que es renten en aquest període (s).

p és la predisposició que té a rentar la roba, i que es mesura en una escala de l'1 ( "fort desgana per fer la bugada") al 5 ( "fort gaudi per fer la bugada".

a és el grau d'atenció que es posa a l'hora de fer la bugada , que englobaria gestos com preocupar-se desenrotllar els mitjons o donar la volta a la roba.

Arran d'aquesta fórmula, els científics han arribat a la conclusió que al llarg de la nostra vida perdem al voltant de 1.200 mitjons.

L'estudi ha estat dirigit pel psicòleg Simon Moore i per Geoff Ellis, i per arribar a poetes conclusions s'han fet més de 2.000 enquestes, a més de 24 entrevistes en profunditat.