martes, 22 septiembre 2020 13:18

Un concert dóna el tret de sortida al cicle de sortides socioculturals de la Creu Roja

La Creu Roja Andorrana dóna aquest dissabte 30 d'abril el tret de sortida a un nou cicle de sortides socioculturals per als usuaris de la teleatenció domiciliària. La proposta és un concert de la soprano Rosa Mari Ramírez Abella que estarà acompanyada al piano per la seva mare, Maria Abella Muniesa.

Mare i filla oferiran un concert amb un programa especialment pensat per al públic assistent i que tindrà lloc a l'Hotel Spa Princesa Parc a les 16 hores. Tot seguit s'oferirà un berenar en el qual hi estan convidats no només els usuaris de la teleatenció sinó també persones de les residències Clara Rabassa i El Cedre.

Segons posen en relleu des de la Creu Roja, la finalitat d'aquestes trobades és la d'afavorir i potenciar les relacions entre els usuaris. A més, destaquen que l'any passat aquest cicle es va cloure amb “èxit de participació i satisfacció”.

Ramírez Abella compta en la seva trajectòria amb 10 CD àlbums i dos 'singles' enregistrats, i en el món de la sardana ha aconseguit fites històriques com ser la primera veu blanca de la història que ha enregistrat sardanes cantades. La seva mare, professora titulada superior en Solfeig i Teoria de la música, Acompanyament i Transposició, i també professora titulada superior de piano, es dedica ara pràcticament en exclusiva a acompanyar la filla en els seus concerts.