Compartir

Luiz Vázquez , un ciutadà mexicà i pare d'un nen de 6 anys amb autisme , va acudir al costat de la seva família la setmana passada a un concert que la banda donava a ciutat de Mèxic. Va ser allà on Luis va gravar una de les escenes més commovedores que s'han vist recentment a Internet.

Al vídeo es pot veure al petit emocionant-fins a les llàgrimes mentre s'escolta un fragment de 'Fix You' , una de les cançons favorites dels Vázquez.

Luis Vázquez va compartir el vídeo al costat del text "Nois de #Coldplay, si us plau, teniu a veure això!" . Ràpidament, l'enregistrament es va tornar viral a les xarxes socials i la banda britànica es va pronunciar. "Aquest tipus de coses fan que tot valgui la pena" , escrivia la banda costat de l'enllaç del vídeo i un missatge molt personal: "Hola Luis i el teu fill bonic! " .

En una entrevista al diari El Nord, el pare explicava que més enllà d'aconseguir que el vídeo es fes viral, el que pretenien amb la seva publicació era que es compartís, que arribés a la banda i conscienciar sobre la inclusió en la societat de nens amb trastorns de l'espectre autista .