Compartir

Supervivents s'estrena amb la presència de Dolça, la mainadera de Cantora, com un dels seus plats forts. Dolç sembla decidida a haver arribat a l'illa per guanyar, no ha escatimat en esforços físics, i sap que per captar l'interès del públic i dels seus companys ha de brindar confidències de tant en tant … Ja ha començat a fer-ho. < / p>

Dulce ha comptat l'inici de la seva relació al servei dels Pantoja: ella tenia 18 anys i va conèixer a Isabel Pantoja en un concert a Barcelona . Per a ella era una icona i, quan se li va presentar l'oportunitat, no va dubtar a fer les maletes i traslladar-se a Sevilla per tenir cura del petit 'Paquirrín'.

Dulce ha deixat veure que la seva relació amb Agustín , el germà d'Isabel, no era massa bona … Això, i que és é l qui mou els fils de la casa en la qual també vivia la seva mare, la senyora Ana.

Dulce ha comptat també com anys després de es van mudar a un xalet a la Moraleja, posant certa distància amb el germà i la mare d'Isabel. Va ser l'època en la qual Isabel Pantoja mantenia una estreta amistat amb Encarna Sánchez.