Quantcast

El sou de Lara Álvarez per presentar Supervivents

Fa uns dies es va fer públic els diners que cobrarien els concursants de Supervivents per participar en el reality . Els sous variaven en funció del caixet de cada famós. Mila Ximénez , col·laboradora de Sálvame, és la més cotitzada, a la qual paguen 30.000 euros setmanals . A l'altre extrem hi ha cares conegudes com el Dioni, Yola Berrocal o Steisy (MYHYV), que cobraran uns 2.000 euros per setmana .

Però del que no s'havia parlat és del sou dels seus presentadors. En concret, el de Lara Álvarez , qui viurà per segon any consecutiu l'experiència.

En el programa de Telecinco, Lara no ha de parlar de la seva vida privada ni tan sols conviure amb els concursants, però la seva ruptura amb Fernando Alonso i l'ésser recentment nomenada dona més sexy d'Espanya li ha servit per augmentar la seva memòria cau.

Segons ha revelat Informalia, Lara ha augmentat el seu sou respecte a l'edició anterior i per romandre a Hondures els pròxims tres mesos que dura el reality cobrarà uns < strong> 120.000 euros .

Però aquesta quantitat no és la seva única font d'ingressos, ja que l'ex de Fernando Alonso cobraria per cada esdeveniment al que acudeix uns 25.000 euros .

Comentarios de Facebook