Compartir

Des que es va confirmar que Yola Berrocal es convertia en concursant de Supervivents 2016 , la preocupació pel salt des de l'helicòpter va estar present fins que la cantant va arribar a la riba d'Illa Paradís.

Berrocal va realitzar un magnífic salt i tot just trepitjar la sorra, des del plató de Telecinco, Jorge Javier Vázquez no va dubtar a preguntar per l'estat dels seus pits.

Perquè el presentador, els seus companys i mitja Espanya es quedessin tranquils, Yola va voler fer la comprovació en directe i va començar a llevar-se els sostenidors que portava per tal de protegir els seus implants .

Quan es va treure el segon sostenidor el tercer i últim que portava es va descol·locar, però ràpidament va posar tot al seu lloc i no va arribar a protagonitzar el primer topless del reality de supervivència. Això sí, va deixar clar que els seus pits estan en perfecte estat.

Amb els salts dels 16 concursants, inclòs el de Dolç, a qui l'organització l'hi tenia prohibit, arrenca una nova aventura a Telecinco.