Quantcast

Maite Galdeano, nova tronista de MYHYV

Per fi ha arribat el moment més desitjat en la vida televisiva de Maite Galdeano : ser tronista de Dones i Homes i Viceversa . La mare de Sofia Suescun segueix amb aquesta nova etapa els passos de la seva filla.

Maite ha estat ocupant el lloc de ganxo des que la seva filla es va estrenar com tronista fa unes setmanes, però des del principi va assegurar que li encantaria ocupar un dels trons i tenir la oportunitat de trobar l'amor .

Finalment, el programa de cites de Telecinco ha optat per ella per < strong> ocupar el buit que deixa Ruth . Això sí, també se li ha informat que aquest tron ??és "en funcions" , a causa de que la marxa de Ruth és momentània, per tal d'aclarir-se i pensar en tot el que està succeint amb els seus pretendents.

Fins que Ruth prengui una decisió, Maite podrà conèixer a tots els homes que es postulin com pretendents. De fet, durant aquest dijous ja ha rebut els primers. La navarresa ha rebut a nois joves i altres més madurs, que li han causat bona impressió.

Caldrà veure si l'ex granhermana amb qui sorgeixen espurnes i amb qui no, i si la nova tronista troba l'amor en un breu període de temps.

Comentarios de Facebook