Compartir

La pluja no va impedir que més de 300 fans de Star Wars acudissin a la cèntrica plaça de Callao per veure el passi inèdit d'una hora sobre el contingut extra del DVD i Blu-Ray 'Star Wars: el despertar de la força' i que avui ha sortit a la venda. Els interessats havien de portar al Corte Inglés un record de la pel·lícula per aconseguir una entrada per veure el passi especial als Cinemes Callao.

Vestits, VHS s de la primera trilogia, els llibres, medalles o cartes de joc són alguns dels records que els amants de la sèrie galàctica van presentar per aconseguir el seu tiquet. En la passada en pantalla gran, els assistents van poder veure el documental 'Els secrets de El despertar de la força: un viatge cinematogràfic' així com diversos continguts extres.

Segons Disney, aquesta és una de les pel·lícules més esperades en DVD i Blu-Ray, ja que la nova pel·lícula de la saga s'ha convertit en el llargmetratge amb major recaptació de Disney a Espanya, sent vista per més de 5 milions d'espectadors i rebent més de 33 milions d'euros