martes, 22 septiembre 2020 11:00

Suspenen a una policia que va posar en topless dins d'un cotxe patrulla

Nidia García, agent del cos de Policia de Proximitat de la ciutat mexicana d'Escobedo mai oblidarà el dia en què va decidir pujar-1 imatge seva en topless al seu compte personal de Instagram. No, no es tracta d'una fotografia qualsevol sinó una en la qual ho fa de servei i al cotxe patrulla que utilitza diàriament.

La Comissió d'Honor de la Policia de Escobedo ha assenyalat que l'acte està lluny del que es considera que un agent ha de fer, és a dir, "protegir i servir" a la ciutadania. En aquesta polèmica imatge , la jove es va baixar l'uniforme i se la va jugar, col·locant l'arma a la cama de forma realment arriscada per a la seva vida.

A les xarxes socials ha hagut un ampli nombre de comentaris , alguns que defensaven la seva fotografia i altres que criticaven que ho hagués fet en ple horari laboral.

No és la primera vegada que hi polèmica en l'esmentat cos policial, ja que dos pilots al servei de la Força Civil van ser acomiadats per passejar en horari laboral a dues dones en helicòpters oficials.