Compartir

'Supervivientes 2016' arrenca aquest dijous 21 d'abril , i ja s'ha tancat el càsting. L'última concursant confirmada per l'aventura a Hondures ha estat Dolç, la mainadera de Chabelita.

Fa dies que es venia rumoreando que Dolç es convertiria en concursant del reality de Telecinco, i aquest dilluns s'ha confirmat la notícia a 'El programa de Ana Rosa'.

Dolç no és l'única persona propera al món de Isabel Pantoja que passa per l'illa. En edicions anteriors ja hem vist a Kiko Rivera, que va haver d'abandonar per malaltia, i també a la seva germana Chabelita.

Dolç no és cap desconeguda per als espectadors de 'Supervivientes' , precisament perquè ja l'hem vist al plató del programa de Telecinco, defensant Chabelita, ja que era la seva mainadera.

La participació de Dulce a 'Supervivientes' s'uneix a la resta de noms ja confirmats per tancar el càsting : Mila Ximénez, Suso, Víctor Sandoval, Steisy, Antonio teulada, Yola Berrocal, Mari Carmen (QQCCMH), Yurena, Cristian (MYHYV), Miriam (núvia de Carlos Lozano), el Dioni, Carla Barber (model i ex núvia de Morata), Paco de Benito (Pasapalabra), Jorge Díaz i Mario D 'Alesandro (models).