Quantcast

Llocs on et van a clavar per prendre alguna cosa

-

1
Aeroports Una dona, anomenada Azilef Speers, va denunciar en les xarxes socials, molt indignada

Aeroports Una dona, anomenada Azilef Speers, va denunciar en les xarxes socials, molt indignada, el que li havia passat al comprar-se en el aeroport d'Eivissa < / strong> un sandvitx 'premium' que, precisament, d'això no tenia res. Bé sí, el preu, 6,05 euros. Dins l'únic que portava era una miserable tall de Choped que ni tan sols ocupava el pa sencer i unes molletes d'enciam. Són comuns aquests 'estafes' en els aeroports espanyols (i del món sencer)? Doncs, lamentablement, solen ocórrer. Ja no només que el que compres sigui una mica escombraries, sinó que tot i que estigui exquisit el preu a pagar pot arribar a ser desorbitat per a una persona normal. Un consultori per a viatgers molt famós a la xarxa, ' Nadaltravel s, ¿digui? ', una persona li va preguntar que per què en els restaurants dels aeroports tot és més car i de pitjor qualitat que en qualsevol altre, al que van contestar que “és un dels misteris de la humanitat. Puc acceptar que sigui més car que un bar normal perquè l'autoritat portuària li cobri molta pasta a la franquícia per ser-hi (…) sobre el cafè amb llet sàpiga a cremat, els entrepans de truita siguin més rancis que la mòmia de Tutankamon i les amanides semblin de plàstic clama al cel. No hi ha possibilitat de competència, la immensa majoria dels clients no van a tornar mai perquè estan en trànsit i sobre el lloguer del local és caríssim perquè l'autoritat aeroportuària de torn es lucra amb això. Tot sumat ens porta a la presa de pèl que suportem “.

Atrás
Comentarios de Facebook