Quantcast

Una amiga d'Eva González, contra 'MASTERCHEF': "S'assembla més a 'Gran Hermano'"

Mònica Rosón , una amiga de Eva González que va ser Miss Sevilla 1996 i està casada amb l'ex futbolista i comentarista de TVE, Pablo Alfaro , no va passar l'últim càsting de la nova edició de ' MASTERCHEF ', del qual van sortir els 15 aspirants, i tots van poder veure el moment en què li deien que no havia aconseguit el davantal. Plorant va abandonar el programa i es va abraçar a la presentadora, encara que no hi havia res a fer.

"Per als que cuestionáis moltes vegades els càstings de MASTERCHEF, aquesta senyora és amiga meva" , va dir González quan ja es va saber que Rosón no anava a concursar. No obstant això, ha estat la pròpia exmodel que ha decidit carregar contra el programa amb un vídeo a Youtube en què acusa la direcció de "utilitzar de qui sóc amiga o dona per al seu benefici" , una cosa que li sembla "indignant" .

La que volgués ser cuinera assegura que volen que calli i que per això li han ofert "treballar en restaurants", tot i que al vídeo ho ha explicat tot. "Es em fa partícip d'un circ en què jo no he volgut participar i s'aprofiten d'una situació de la qual mai no he volgut treure partit. mai he fet servir de qui sóc amic o amb qui estic casada. Tot el que he fet a nivell professional i personal ho he fet per mi mateixa. Com ells ho han fet, m'he de defensar ", diu.

Rosón , a més, denuncia que "en el moment de la meva expulsió estava abatuda i em van insistir que digués el nom del meu marit, ho vaig dir i em vaig penedir i vaig demanar que no s'emetés ". També parla que no és amiga de Eva González , que simplement "som companyes de treball". "Pel que es veu s'apropa més a un 'Gran Hermano' que a un programa de cuina" , sentencia.

Comentarios de Facebook