Quantcast

La 'Casa de Galicia' organitza un 'cocido' obert a tothom

L'aforament de la sala és de 300 persones i segons un dels organitzadors, Antoni Iglesias, esperen arribar a aquesta xifra, ja que hi ha molta gent interessada a conèixer la gastronomia tradicional gallega. El preu per assistir a l'acte serà de 35 euros per als convidats que no siguin socis de la Casa de Galicia. El menú inclou un caldo de 'cocido' de primer plat i 'cocido' de segon. El 'cocido' tradicional gallec s'elabora amb cigrons, orella, bacó, xoriç i altres ingredients. I de postres hi haurà formatge amb codony. Després del sopar, per animar la festa, s'organitzarà un ball amb música.

El mercat d'Encamp torna aquest dissabte
L'Associació d'Empresaris d'Encamp (AEE) reprendrà, el pròxim dissabte 16 d'abril, el ja tradicional mercat a la plaça de Sant Miquel. En aquesta primera jornada, els encampadans i els visitants podran descobrir els productes que s'ofereixen a la parròquia i, a les 12 hores, gaudir de l'actuació dels buners de Casa Galícia, i a les 12.30 se servirà un aperitiu. Aquesta iniciativa, que es va posar en marxa l'any 2014 amb la col·laboració del Comú d'Encamp, ha comptat amb nombroses activitats complementàries com botifarrades, pintura de cares per als més petits o batucades.

Comentarios de Facebook