sábado, 15 agosto 2020 22:48

Què significa el emoji de la noia rossa de WhatsApp?

WhatsApp va canviar fa uns anys la forma de comunicar-nos amb amics, familiars i companys de treball. En aquesta nova finestra de socialització, les emoticones s'han convertit en elements claus per ser alternatives a un "jajajaja", un "t'estimo" o un "ves-te'n a pastar fang".

Això sí, la gran majoria dels usuaris de WhatsApp desconeix el veritable significat de la gran majoria d'aquests emojis. Sí, hi ha alguns que són de calaix com el cor, el de la cervesa o fins i tot en el qual el ninot plora de riure. Però no en tots és així.

Per exemple, coneixes el que pretén dir el emoji de la noia vestida de color rosa i que té la mà aixecada ? Hi ha molts arguments en aquest sentit: des que es tracta d'una cambrera com si portés una safata a la mà fins que es tracta d'una jove que presumeix de la seva bellesa i de la seva roba.

Jessi Stern, una noia de 26 anys que viu a Toronto (Canadà), ha revelat el misteri de la noia vestida de color rosa de WhatsApp que en plena inspiració nocturna va donar amb la clau i va voler compartir-ho en Facebook amb els seus seguidors. Això sí, la seva explicació es va fer viral.

"ALERTA: A tothom, sóc un geni. És la 1:13 de la matinada i matí he d'anar a treballar però he trobat el significat darrere d'aquest emoji. És la segona part d'aquest altre. Mireu, al emoji on es talla els cabells, el té més llarg i es el talla i li arriba a les espatlles, això és el que ens està dient. Hi ha un significat per a tot en aquesta vida ", escrivia a la xarxa social.

Ara ho entens? Vist així no semblava tan complicat d'entendre …