Compartir

Malú no va deixar indiferent a ningú ahir a ' El Hormiguero ' i ha revelat algunes de les seves intimitats més secretes a Pablo Motos, qui tampoc va tenir cap problema a explicar alguns episodis alguna cosa embarassos en la seva vida, com aquella vegada que va estar a punt de fer-se un tatuatge d'una mosca quan anava borratxo.

No obstant això, la cantant sembla que té unes manies que freguen la línia entre el normal i el malaltís. Com ja havia revelat en altres entrevistes, sempre porta el mateix tanga en els concerts , tot i que el renta abans de tornar-lo a posar. O això va dir.

Tampoc li agrada gens que algú que porta la roba del mateix color que ella es posi al seu costat, de tal manera que li demana que s'allunyi immediatament. Un altre dels secrets que no sabíem d'ella és que mai menja abans d'un concert, ja que creu que si té el estómac ple no ho donaria tot.

Una altra de les seves confessions més íntimes va ser les seves preferències en un pla més eròtic. Una nit de passió? Doncs no, Malú prefereix cantar en una sala plena de gent que passar una bona estona amb un home al llit.