Compartir

El disseny és una cosa molt útil. Amb un enfocament pràctic pot fer que la roba habitual esdevé més còmoda i funcional . En aquest front ha nascut el body interior masculí o la 'calchemisa', la camisa amb calçotets incorporat. Aquesta nova peça ha nascut a França i ja és un top vendes per a tots aquells que segueixen odiant que la camisa se li surti fora dels pantalons. Una cosa gairebé extemporani en l'actualitat.

Però la pregunta és si aquesta tendència s'exportarà a la resta del món per ridícules que et puguin semblar les imatges i, per descomptat, l'acollida que tindrà al nostre país, amb un sentit del ridícul tan acusat.

< / p>

Fins al moment, la peça ha triplicat les expectatives de venda. El seu preu està entre els 50 i els 65 euros , un preu gens desorbitat i que posa en valor el dos per un que comprèn. Una camisa amb calçotets incorporat que temptarà els homes. L'única pregunta referent a això és, Qui serà el valent que s'enfrontarà a les reaccions quan es despulli davant algú cada primer cop? Almenys, el primer pas ja està donat.

El creador d'aquesta peça, que porta el nom de la unió de dues paraules, 'caleçon' (calçotets) + 'Chemise' (camisa), és Simon Fréour, que fa anys va veure la necessitat de fer-la per evitar que la camisa es moguessin de lloc. D'aquesta manera, en posar els pantalons per sobre, no hi haurà aquest problema. Tindrem una camisa còmoda que no es mourà en absolut.