Quantcast

La 2a Marató de donació de sang es farà el 22 d'abril

Amb aquest esdeveniment es pretén facilitar al màxim als ciutadans que contribueixin a donar sang, amb un ampli desplegament tècnic i humà, amb un horari flexible, en un espai agradable i amb el màxim d'atencions, alhora que gaudeixen d'activitats lúdiques i culturals. A més, també es vol mirar d'incentivar els joves perquè s'impliquin amb la donació de sang i aconseguir el major nombre possible de nous donants. Per evitar el temps d'espera, també s'ha habilitat un sistema per demanar hora a través d'Internet al web donarsang.gencat.cat.

La marató se celebrarà el dia 22 d'abril a la sala Àgora de l'edifici administratiu comunal, sota el conjunt escultòric 'Set poetes', de Jaume Plensa. Començarà a les deu del matí i durarà fins a les deu de la nit, de forma ininterrompuda.

Per donar sang cal tenir entre divuit i setanta anys, estar bé de salut i no haver donat sang els últims dos mesos. No s'hi pot anar en dejú, sinó que cal haver fet prèviament un àpat normal. Tenir el colesterol elevat no és un inconvenient. Només es poden fer tres donacions a l'any en el cas de les dones i, pel que fa als homes, fins a quatre.

Comentarios de Facebook