Compartir

Alberto Chicote ha estat demandat per un dels concursants que ha passat per 'Malson a la cuina' , per " intromissió a l'honor ".

El demandant és José Luis Sanz, propietari del restaurant La Mansió de Navalcarnero , ubicat a Madrid. Segons ha publicat el portal Vertele, l'hostaler ha demandat tant a Chicote com a la productora Eyeworks, per intromissió a l'honor.

El programa de 'Malson a la cuina' dedicat al restaurant La Mansió de Navalcarnero es va emetre en maig de 2013 , durant la segona temporada del programa de La Sexta . Aquest dijous passat va tenir lloc la vista oral i el fiscal va sol·licitar desestimar la demanda, en considerar que José Luis Sanz ja sabia al que s'exposava en participar en un programa d'aquestes característiques.

El programa protagonitzat pel demandant vam poder veure com Chicote va tractar d'ajudar a tirar endavant La Mansió de Navalcarnero, després que hipotecase a la seva mare per poder salvar el seu negoci.

Sanz ha demandat que els consells de Chicote van ser "difamantes, ofensius i injuriosos" , i ha explicat que no va ser ell qui va sol·licitar l'ajuda del programa, sinó que li van cridar en veure que el seu local anava a traspassar. A més, en la seva defensa al·lega que va signar el contracte "sense assessorament".