sábado, 15 agosto 2020 16:09

Dos bessons es casen amb dues bessones i s'operen per no confondre

Si tens un germà bessó , segur que en alguna ocasió t'han preguntat allò de "¿i mai heu compartit noia?". Hi ha casos en què resulta molt complicat diferenciar-los, especialment si porten la mateixa roba, i poden jugar amb alguna que una altra relació. Doncs bé, a la Xina s'han produït dos cridaners enllaços.

Zhao Xin i Zhao Xun , germans bessons, s'han casat amb Yun Fei i Yun Yang , germanes bessones. Les dues parelles es van donar el 'sí, vull' a mitjans de febrer i sota especials mesures de seguretat per evitar confusions .

Malgrat que l'enllaç va transcórrer sense problemes, els quatre han decidit passar per quiròfan i realitzar-uns "petits retocs" , segons informa l'agència China News. El motiu? Després un sopar, un dels germans va agafar la mà a la dona equivocada , produint-se un moment de tensió evident.

Després de l'operació, i més per als que ens estan acostumats a intentar diferenciar-los, encara resulta molt difícil saber qui és qui, especialment en el cas de les germanes Yun, els que solen vestir-idèntiques i es pentinen igual.