Compartir

Uns dels aspectes que tractem de tenir cura durant el dia a dia és el somriure Per què? Perquè ens encanta que els nostres dents apareguin blanques i perfectes en una fotografia d'un casament, un concert o en trobada especial amb amics i amigues que fa temps no veiem.

No obstant això, el cafè i el tabac , que són força habituals entre la població, perjudiquen de manera important l'esmalt dental. Com podem evitar-ho sense anar al dentista i deixar-se uns diners en un blanquejament?

Per Internet i les xarxes socials circula un mètode senzill i econòmic que dóna resultat. No, no té res a veure amb els costums hindús de ficar-se una branqueta de nim a la boca que permet, gràcies a les seves propietats antisèptiques, mantenir nets els nostres dents.

En aquest cas, si tens les dents una mica grocs, només et caldrà una mica de bicarbonat de sodi, 1 tros de paper d'alumini i la teva tradicional pasta de dents. I ara, què cal fer?

Agafa el bicarbonat de sodi i barreja-ho amb la pasta , estenent la barreja sobre el paper d'alumini. A continuació, com si d'una dentadura provisional es tractés , embolica-al voltant de les dents i ajustant el màxim que puguis perquè pugui fer el major efecte possible en l'esmalt.

Un cop tinguis aquesta dentadura provisional, deixa-la actuar durant una hora i retira el paper d'alumini de la teva boca per evitar mals majors. glopeja (no cal un col·lutori) i ja podràs presumir de somriure perfecte.

PD: No esperis miracles. Aquest truc pot ajudar a treure les plaques bacterianes de les teves dents però el més recomanable és que vagis al dentista i que et revisi per si de cas. Més val prevenir que curar!