Compartir

Aquest dijous tan sols quedaran dos finalistes a Guadalix de la Serra. A priori, excepte sorpresa majúscula, Carlos Lozano i Laura Matamoros conviuran durant set dies més fins a conèixer quin dels dos és el vencedor. Mentrestant, la filla de Kiko Matamoros continua donant motius als seus detractors per donar suport -més encara- al presentador.

Si a taral·lejar el 'Cara al sol' va provocar un autèntic enrenou en xarxes socials , Laura Matamoros ha tornat a indignar a l'audiència del reality al confessar a què destinaria el premi , sempre que hagués de donar-lo. Com recull 'El Comercio', la jove va reconèixer que no creu que l'home arribés a trepitjar la lluna , fet que el va portar a donar abans el maletí a la investigació espacial que al tercer món.

Com era d'esperar, el seu comentari no ha passat desapercebut a Twitter, on nombrosos usuaris s'han afanyat a recollir-lo i criticar-lo. De fet, ja es pot veure algun muntatge en el qual presagien que la Laura Matamoros arribarà a trepitjar la lluna.

La diferència entre els dos primers classificats i la resta és tan gran que sembla impossible que la Laura Matamoros pugui quedar-se fora de la gran final. Haurem d'esperar al proper dijous per saber si la filla del col·laborador de 'Sálvame' perd suports després d'aquesta nova polèmica.

Laura i la nau d'investigació Atlantis. & # 128.064; #GHVIPDirecto pic. twitter.com/4z1lLb11nB

& mdash; Faran Dulario (@farandulario_) 5 abril 2016