Compartir

Emilia Clarke s'ha mostrat en una entrevista amb la revista 'Glamour' desitjosa de que comenci la nova temporada de 'Joc de Trons', el proper 24 d'abril. L'actriu, encarregada de donar vida a Khaleesi, ha parlat sense embuts de les escenes sexuals que els fans de la sèrie poden gaudir al llarg de la trama.

La britànica < strong> ha demanat als productors de la HBO més nus per així poder veure realment el penis de Jason Momoa. Clarke assegura haver vist el seu membre "tapat amb un mitjó rosat" . "Semblava suau i esponjós (…) Mostrar-faria que la gent se sentís malament. és massa fabulós ", explicava Daenerys en aquesta entrevista.

Molts seguidors de la sèrie es pregunten per què es poden veure nus integrals en les actrius de 'Joc de Trons' i els membres masculins apareixen coberts i no són vistos pel públic . Clarke ja s'ha referit en diverses ocasions a la necessitat de canviar aquest sentit tot i que recorda amb nostàlgia la seva escena sexual amb Daario Naharis.
"M'agradaria recordar al senyor Michiel Huisman i la nostra primera copulació (…) Gràcies a això vaig poder veure el seu perfecte del darrere" , reconeix.

el seu final de 'Joc de Trons' perfecte? Sí, també va pel costat sexual. "Seria increïble veure a Daenerys i els seus tres dracs compartint el tron ??(…) Que els nois guapos tornessin i dir 'sóc la reina de tot! Vull veure de prop el penis de tots els nois , si us plau! " Veurem si es compleixen els seus desitjos.