sábado, 15 agosto 2020 22:17

MYHYV: Alba Casillas, expulsada del tron ??per saltar-se les normes

El tron ??de Alba Casillas arribarà a la seva fi pròximament. La direcció del programa així ho ha volgut després que la tronista deixés veure que no estava preparada al 100% per seguir coneixent als seus pretendents . A tot això cal sumar la infinitat de confidències que arriben diàriament a sobre.

Alba no està passant pel seu millor moment i en els últims programes ho ha anat demostrant amb la seva actitud. Els ganxos i els seus propis companys li recriminen no estar pendent dels seus nois i passar del tron, cosa que segons diuen s'haurà a una distracció externa.

La conductora del programa, Emma García , en veure aquesta actitud, li va preguntar si estava preparada per seguir en el tron. Des de la direcció li van aconsellar que si no estava gaudint que ho deixés. Així que han arribat a un acord i la prima d'Iker Casillas gravarà el seu últim programa aquest divendres .

Alba ha volgut deixar clar que no s'ha saltat les normes del programa, però segons revela Blasting News , hi ha proves irrefutables que provarien que l'Alba va acudir a un hotel amb Alejandro Santana , expretendiente de Steisy .

< p> El tron ??d'Alba ja va començar amb polèmica quan es va trobar amb Julen , la seva extronista, en una discoteca i es van anar a casa junts. No obstant això, ella va demanar perdó i va començar el seu tron ??sense mentides.

El gran dubte és si s'anirà sola o amb algun dels seus pretendents. Tots estan disposats a anar-se'n amb ella, però sembla ser que qui té tots els números per ser l'escollit és Toño .