domingo, 9 agosto 2020 10:45

Almodóvar cancel·la la presentació de 'Julieta' a Madrid després dels 'Papers de Panamà'

Pedro Almodóvar no va assistir a la presentació de ' Julieta ' a Barcelona i tampoc ho farà a Madrid. No només això, sinó que tot ha quedat completament cancel·lat, a excepció de les entrevistes de les actrius i actors amb els mitjans de comunicació.

No hi haurà festa per rebre magnificència a la nova pel·lícula del manxec, la número 20 de la seva carrera, per tota la polèmica que gira entorn de la seva persona després que es publiqués el seu nom dins d' els ' Papers de Panamà '. Des de 'El Desig', la seva productora, expliquen que "davant la prioritat informativa en temes aliens a ' Julieta ', hem decidit desconvocar l'photocall i junket previstos" .

Els germans Almodóvar figuren en els papers filtrats de Panamà com a propietaris d'una societat opaca de les Illes Verges, entre 1991 i 1994, lloc considerat com un paradís fiscal.

"Des dels primers moments de constitució de El Desig, Pedro i jo ens vam repartir les tasques i obligacions d'una forma molt clara. Jo em vaig fer càrrec de tots els assumptes referits a la gestió de la empresa, i ell es va dedicar a tots els aspectes creatius. en aquest context, m'agradaria aclarir que la constitució de la societat en 1991, va ser per la recomanació dels meus assessors davant d'una possible expansió internacional de la nostra empresa. No obstant això, es va deixar morir la societat sense activitat a causa de que no encaixava amb la nostra forma de treballar. Lamento profundament el perjudici que està patint la imatge pública del meu germà, provocat únicament i exclusivament per la meva falta d'experiència en els primers anys de camí de la nostra empresa familiar. en tot cas, reitero que tant el meu germà Pere com jo mateix, així com la nostra productora, ens trobem al corrent de totes les nostres obligacions tributàries ", ha escrit en un comunicat Agustín Almodóvar .

Artículos similares