Compartir

Hi ha molts trucs a internet que et permeten tallar la ceba sense plorar. Molts d'ells resulten un engany perquè les seves propietats són tan forts que ni amb la 'ajuda divina' es puc fer alguna cosa per evitar-ho.

El canal de YouTube DaveHax ha publicat en els últims dies un interessant vídeo que canvia del tot la concepció que tens de la pinta. En comptes de utilitzar-lo per llevar-se aquests lluitadors embolics i donar-li sentit a la teva pèl, el jove que apareix en les imatges … 'utilitza la pinta per tallar la ceba!

Aquí ho tens: el típic pinta de pues llargues que, un cop llevada la pell de la ceba, et permet tallar-la sense triga molt de temps i sobretot de forma segura (els teus dits no correran perill!)

Com es pot apreciar en el vídeo, has de i ntroducir la pinta, més o menys fins a la meitat de la ceba , on et ajudaràs del ganivet , ara ja sí, per tallar entre els buits de les pues. Vols altre tall diferent? No et preocupis perquè com pots veure hi ha per a tots els gustos i mides.

Aquest mètode tan fantàstic també et permet tallar un altre tipus de verdura i fins i tot llimones per refrescs o copes que vulguis prendre. Una passada!