Compartir


La perícia dels nens no es pot posar en dubte en cap moment. Un grup de vuit nens que gaudia d'una jornada de relax en recerca d'Ous de Pasqua per la zona de Surrey (Regne Unit). No obstant això, un pertorbador robatori d'una banda de lladres a un edifici en ruïnes va interrompre la seva tasca, sent claus, més tard, en la posterior detenció.

Després de percebre la presència d'un helicòpter policial que buscava als lladres, els nens van decidir avisar de la seva localització. Des de les altures era difícil entendre el missatge. Què van fer els petits per això? Crear una 'fletxa humana' perquè el Servei Aeri de la Policia Nacional (PAN) sabessin cap a on havien d'anar per enxampar els lladres.

Aquesta informació aèria va ser transmesa a les patrulles terrestres, que van capturar minuts més tard a dos individus. 'El seu treball havia estat excel·lent!

La policia local va voler agrair la col·laboració de tots els nens en la detenció dels lladres i per això, a més de les bones paraules a Twitter, van repartir entre ells diversos ous de Pasqua de xocolata. 'El dia rodó!