Quantcast

Creen un 'rellotge de la mort' que diu quin serà el teu últim dia de vida

Diverses pàgines web i aplicacions de dubtosa credibilitat porten un temps intentant vendre la idea de "sabem la data de la teva mort". Informàtics, metges i estadístiques de la universitat d'East Anglia (Regne Unit) estan liquidant els últims detalls per a la presentació del 'rellotge de la mort' , que segons asseguren permetrà saber als seus clients quin serà l'últim dia de la seva vida.

Com ho faran? Pel que sembla, aquest rellotge comptarà amb un algoritme que determinarà les condicions físiques de la persona juntament amb una sèrie de dades en relació a l'esperança de vida de la zona en la qual resideix i de desenvolupament de possibles malalties .

El grup d'experts assegura que la seva sortida al mercat serà molt beneficiosa , fins i tot mèdicament parlant, ja que es podran prevenir possibles vulnerabilitats en la població.

"Volem fer servir els programari disponibles per pronosticar la longevitat (…) Volem quantificar els factors clau que afecten les condicions de vida, estil de vida i intervencions mèdiques ", assegura als mitjans locals Elena Kulinskaya, una de les expertes que dirigeix ??el projecte.

de moment, una beca de més de deu milions d'euros finança el projecte tot i que des East Anglia demanen col·laboració per poder millorar la fiabilitat dels resultats i del 'rellotge de la mort'. T'atreviries a portar-lo?

Comentarios de Facebook