Compartir

L’espai, el centre social d’activitats i formacio' de la Fundació Crèdit Andorrà, acollira'  nous cursos d'informàtica i noves tecnologies: cursos d’iniciacio', d’ampliacio' i de coneixements avanc'ats d’informa'tica, un taller de fotografia digital i un altre d’emmagatzematge al nu'vol. Tots comenc'aran la setmana que ve i s’allargaran fins al mes de maig, els relacionats amb la informa'tica, i fins al juny en els altres dos casos.

Les persones interessades poden fer la inscripcio' al tele'fon 86 80 25 o be' a les instal·lacions de L’espai (carrer Josep Viladomat, 17, 1r pis, d’Escaldes-Engordany).

Així, el curs d'iniciació a la informàtica arrencarà el 4 d’abril i s'allargarà fins a l’11 de maig, els dilluns i dimecres, de 16 a 17 hores.
El d'ampliació d'informàtica s'allargarà del 5 d’abril al 12 de maig i es farà els dimarts i dijous (al mati' o a la tarda). Quant a l'ampliació avançat serà del 4 d’abril a l’11 de maig, els dilluns i dimecres (mati' o tarda).

Pel que fa al taller d'emmagatzematge en el núvol, es desenvoluparà del 8 d’abril al 10 de juny, els divendres, de 10 a 12 hores. Per últim, el taller de fotografia digital serà del 8 d’abril al 10 de juny, els divendres, de 16 a 18 hores.