Compartir

El diumenge 27 de març, amb motiu de la previsió de forta afluència de vehicles de sortida del Principat, es va habilitar un carril addicional senyalitzat amb cons en sentit sud al vial del Pobladó i a l’avinguda Francesc Cairat, en un tram total de 2.400 metres. D’aquesta manera es va augmentar la capacitat de vehicles de sortida fins a la seva incorporació a la rotonda de la Margineda, descongestionant les avingudes de Salou i Tarragona. A més, es van poder evitar les retencions a la zona urbana de l’avinguda Francesc Cairat durant tot el dia.

El ministre també ha facilitat les dades d’entrada i sortida de vehicles durant els dies de Setmana Santa. Entre dijous 24 i dilluns 28 han entrat 72.788 vehicles i s’ha registrat una sortida de 78.654 vehicles, ja que cal tenir en compte que hi havia un acumulat de 5.183 vehicles al país a causa de la proximitat amb la festivitat de Sant Josep.

La Policia nomena 20 caporals en període de formació
El Consell de Ministres ha aprovat nomenar 20 caporals de Policia en període de formació. Els ascensos d’alguns agents i les vacants provocades per algunes jubilacions han fet necessari ampliar el nombre de places de caporal fins a 20, fent efectiva la reserva de plaça de 5 candidats. La formació que hauran de realitzar els agents tindrà una durada màxima de sis mesos.

A més, s’ha produït la jubilació voluntària de 2 sotsoficials, 7 sotsoficials més han ascendit a oficial, i un caporal ha ascendit a sotsoficial. Així, la Direcció de la Policia ha considerat necessari ampliar el nombre de places de caporal a cobrir, de 15 a 20, ja que es compta amb 16 agents en reserva de plaça. 

Andorra signarà el Protocol addicional del Conveni del Consell d’Europa contra el dopatge
El Consell de Ministres ha aprovat la signatura del Protocol addicional del Conveni del Consell d’Europa contra el dopatge. El Protocol addicional va ser adoptat a Varsòvia el 12 de novembre del 2002, amb l’objectiu d’implementar els articles del Conveni relatius al reconeixement mutu dels controls antidopatge i els referents a l’impuls de facilitar que les organitzacions esportives negociïn acords que permetin que, en altres països, els seus membres siguin controlats per equips de control antidopatge degudament autoritzats. El Protocol també considera que les diferents organitzacions esportives dels països que en formen part permetin sotmetre a control autoritzat als esportistes que entrenin en aquests països sigui quina sigui la seva procedència. La signatura es farà efectiva durant les pròximes setmanes a la seu del Consell d’Europa.