viernes, 7 agosto 2020 12:13

Descobreix que el seu marit no era a Dubai treballant, sinó en un reality amb una altra

L'emissió en directe d'una casament a 'Ant & Dec' s Saturday Nighst Takeaway ' al canal britànic ITV va acabar convertint-se en un autèntic drama. I és que, es suposava que era un moment de celebració, i d'alegria per a tothom, però resulta que a una de les espectadores no li va fer cap gràcia.

Resulta que Helen Gundry es va emportar un autèntic pal al descobrir entre els convidats al casament sorpresa d'aquest programa al seu marit , que se suposava que en aquests moments hauria estar treballant a Dubai , i no en un reality show en companyia d'una altra dona.

Només topar-se amb ell a la televisió, Gundry va fer una publicació al Facebook del programa, explicant que estava en xoc pel succeït. A més, va assegurar que el seu marit havia trencat amb la dona que l'acompanyava ja feia un temps.

La publicació de la dona indignada ha estat molt comentada a les xarxes socials, on molts usuaris apunten que en realitat l'home ja havia tallat amb Helen i ara estava casat amb la dona que l'acompanyava en el reality . Per la seva banda, ella ha volgut desmentir-ho, i ha explicat que a dia d'avui segueixen casats , pel que si s'ha tornat a donar el 'sí vull' es tractaria d'un cas de bigàmia, segons recull el Daily Mail.

Artículos similares