lunes, 28 septiembre 2020 18:49

La Maite, expulsada del plató de 'GHVIP' després d'una forta bronca amb Ylenia

Maite tornava aquest diumenge a la casa de Guadalix de la Serra per participar en una prova setmanal amb els concursants de 'GH VIP'. El seu objectiu? Convertir-se en una exigent comensal per provar les habilitats culinàries de tots els participants del reality.

A la seva volta al plató, la mare de Sofia, guanyadora de 'GH 16', va rebre una notícia que va provocar que els seus nervis anessin incrementant-poc a poc i que la seva paciència diluís com un terròs de sucre. " Amador Mohedano et posarà una demanda per inventar-te una relació amb é l", li explicava Kiko Hernández a Maite.

Ylenia , aprofitant la seva ocasió, va amenaçar amb una altra denúncia a la conductora navarresa. "Et arribaran una de demandes, bonica, que a veure com les pagueu" , li cridava la concursant de 'Gandia Shore'. Maite no es va quedar de braços creuats i va començar a atacar la 'cantant' , dirigint al seu físic. "Calla, sac d'ossos!" , replicava la mare de Sofia.

"Tinc molts ossos, però gràcies, mare, perquè tinc valors molt importants que tu m'has ensenyat, com la dignitat" , finalitzava Ylenia, davant la reacció del públic, que decidia aplaudir-davant seu discurs sincer davant la Maite.

per evitar que la discussió anés a més, Sandra Barneda, presentadora del Debat de 'GH VIP, va decidir expulsar del plató a Maite per les paraules que li havia proferit a la de Benidorm. Això sí, abans de marxar d'allà, la jove no va dubtar a regalar-li a la 'cantant' una dura acusació: "Renta't el nas per parlar amb mi", a la vegada que la periodista li convidava a deixar el programa. Quin topada!