Quantcast

'Fent zàping' desemmascara la 'doble identitat' dels reporters de Telemadrid

Malgrat que a l'altre costat de la petita pantalla no sempre es percebi, en televisió no és or tot el que llueix . Malgrat que els recursos solen ser més importants en altres mitjans, en ocasions s'ha de recórrer a certes mentides que ajudin a realitzar un determinat programa o un reportatge.

L'últim cas ens porta a Telemadrid , els reporters tenen una curiosa 'doble identitat' . Així ho va demostrar Quique Peinado, col·laborador de 'fent zàping' , al qual li va cridar l'atenció el sorprenent semblança entre un testimoni inclòs en un reportatge de Luis Vegas, periodista de 'Aquí a Madrid' < / strong>, i una reportera de la cadena.

"Luis Vegas fa servir extres", comentava Quique Peinado mentre mostrava algunes imatges d'un reportatge sobre els productes reclam que fan servir els supermercats. I sí, com es va poder comprovar en el programa de La Sexta, la 'clienta' Claudia va resultar ser en realitat Laura Rodríguez, redactora de Telemadrid.

de moment, ni Luis Vegas ni Laura Rodríguez han comentat aquesta cridanera 'caçada' de Quique Peinado a 'fent zàping' a les seves xarxes socials.

Comentarios de Facebook