domingo, 20 septiembre 2020 0:15

La presentadora Alba Llac critica que a 'SLQH' l'obligaven a posar-se faldilla i escot

La 'noia del temps' de Telecinco, l'Alba Llac , es troba promocionant el seu nou llibre, 'Andrea contra pronòstic'. En la seva visita al programa 'Xtra!', Del canal Non Stop People (Movistar +), la periodista ha recordat alguns dels moments més destacats de la seva trajectòria professional a la televisió i dels que van poder formar part d'ella i finalment no ho van fer .

Alba Lago ha revelat alguns detalls sobre el càsting que va fer a 'Se lo que hicisteis' , mític programa de la Sexta que presentaven Ángel Martín i Patricia Conde, per substituir Pilar ros. La jove assegura que no es va sentir gens còmoda en la prova "per la minifaldilla i l'escot" que el van obligar a posar-se . Qui va ser l'escollida finalment? Cristina Pedroche.

"No era el meu moment, ni el meu programa" , defensava la 'noia del temps' de Mediaset, qui tenia clar que substituir Pilar Rubio , "una de les dones més guapes del país", era una cosa molt complicat.

de la seva etapa a Marca TV , canal adjunt al diari esportiu que va haver de deixar d'emetre en la TDT per qüestions econòmiques, Alba Llac recorda moltes coses positives tot i que també ha destacat que es va sentir molesta en alguna ocasió quan a les periodistes els preguntaven si els agradava el futbol . " Aquesta pregunta no la hi feien als homes" , apuntava la presentadora de Mediaset.

A més del seu pas per Marca TV, Alba Lago ha treballat com a periodista en altres cadenes com la Televisió Gallega, d'on és natural, o Televisió Espanyola.