Compartir

Les petaques de tota la vida per entrar amb alcohol en les discoteques i no haver de pagar els elevats preus per les copes ja estan passades de moda. Ara el que s'estan començant a portar els joves quan surten són uns psicodèlics tampons xarrup que són a un guàrdia de seguretat mai se li ocorreria registrar.

Els tampons ho semblen de veritat, encara que dins amaguen un tubet que es pot omplir fàcilment amb beguda. Són perfectes per al que es persegueix, segons el diari ' The Mirror ', i es poden passar a qualsevol recinte. Això sí, has de tenir el privilegi de ser dona, sinó quedaria una mica estrany.

Tot i que es fan servir sobretot als EUA, es poden comprar fàcilment per Amazon en paquets de cinc per uns 12 dòlars aproximadament.

Però no només hi ha aquest invent tan perfecte per no pagar per l'alcohol, també es pot omplir de alcohol el pot de la crema de les mans, un raspall del pèl, pintallavis o un pot de colònia, solament que amb cura de no confondre't de perfum. Pots veure les imatges clicant aquí.