Compartir

La Oficina de Turisme de Vigo modificarà 1 campanya publicitària sobre les Illes Cíes en els avions de Air Nostrum pel fet que en les xarxes socials es va interpretar com que semblava una ratlla de cocaïna després que la setmana passada el guionista de 'Vuit cognoms bascos', Diego San José , fes broma amb això al seu compte de Twitter, segons informa 'La Voz de Galicia'.

A la imatge apareix la silueta de les Illes Cíes de color blanc amb el fons vermell, el que podria portar a pensar que és droga. Tampoc apareix per enlloc el lema que acompanyava a la campanya per generar turisme a la zona gallega sobre aquesta zona Patrimoni de la Humanitat i és que la silueta de la polèmica pretén simular la de les illes vistes des de la riba.

< p> Des Verne asseguren que hi ha hagut un error en la impressió de les imatges, el que ha portat a la confusió i ara a modificar-la perquè el color de fons sigui blanc i el de les illes vermell. No obstant això, al Concello de Vigo no li ha agradat gens la broma de Sant Josep i asseguren a la publicació abans esmentada que els sembla "intolerable" perquè "hi ha molts Vigo indignats" .