Compartir

Tot i que les cadenes nord-americanes NBC i ABC emeten cada dia anuncis de dones en roba interior de Victoria 's Secret, ha censurat un de la campanya publicitària de Lane Bryant per considerar- "indecent" . ¿La raó? Que aquesta vegada les models són de talles grans i tenen molta més carn que les altres.

És un dels vídeos més vistos de Youtube aquesta setmana i és que en ell surten dones amb corbes, donant el pit a nadons i posant molt sexis. Però clar, no estan dins dels cànons de bellesa de la societat, així que no són apropiades. Mentrestant, els 'àngels' mig despullats envaeixen la petita pantalla sense cap problema, de manera que la nuesa sembla que no és el problema.

Pots veure el vídeo clicant aquí.

La campanya #ThisBody està protagonitzada per la model Ashley Graham , la primera de talla gran a posar en 'Sport' s Illustrated ', i algunes models més, que han declarat que l'espot "està fet per començar una revolució".

Mentre les cadenes segueixen mantenint al portal de notícies TMZ que les imatges no passen el filtre de la decència i que han demanat "algunes modificacions" perquè es pugui emetre.