Compartir

Les noces sense marit s'han convertit en l'última moda a Kyoto. Una agència de viatges especialitzada, anomenada prop Travel, ha confeccionat un paquet turístic que per un preu que oscil·la entre els 2.500 i els 3.150 euros organitza una cerimònia amb tots els detalls .

i és que moltes dones japoneses volen viure l'experiència de vestir-se de núvia i fer-se fotos belles, fins i tot encara que no tinguin interès per casar-se. Potser també alguns homes.

Durant dos dies la núvia compta amb l'assessorament especialitzat d'un equip de professionals que té cura de tots els detalls, segons explica La Vanguardia. El primer dia la núvia va de compres amb un personal shopper que l'aconsella per escollir el vestit de núvia més apropiat , de tall tradicional i blanc, més modern, o kimonio tradicional japonès.

El segon dia un estilista s'ocupa d'embellir a la núvia amb una sessió de maquillatge i perruqueria, després l'ajuda a vestir-se i, un cop llista, la condueixen a ahcerse una completa sessió fotogràfica en un jardí japonès. Les dones posen vestides de núvia i feliços soles, encara que l'agència els dóna la possibilitat de contractar un figurant per fer nuvi.