Compartir

Google és el cercador de continguts a Internet que fa servir habitualment tot el món. Segurament hauràs observat alguna vegada quan estaves a la pàgina que sota la barra del cercador hi ha dues opcions: 'Cerca amb Google' i 'Segur que tinc sort' . Però, ¿en alguna ocasió has recorregut a aquesta última o simplement t'has preguntat per a què serveix?

I és que, tot i que la funció de 'Segur que tinc sort' a Google és molt còmoda i pot resultar-nos molt útil, la veritat és que molta gent no sap per a què serveix, encara que la resposta és ben senzilla.

Un cop prems el botó de 'Segur que tinc sort', Google et porta directament a la pàgina corresponent al primer resultat de la cerca .

Per exemple, si escrius la paraula 'que' al cercador i li dónes al botó de 'Segur que tinc sort', Google et portaria directament al web de Que.es, sense necessitat de passar per la pàgina en la qual es mostren tots els resultats obtinguts per la recerca d'aquesta paraula.

Si no sabies quina era la funció de 'Segur que tinc sort' , segur que a partir d'ara recorres a aquest botó en alguna que altra ocasió. I és que