Compartir

L'acabat d'estrenar tron ??de Sofia a 'Dones i Homes i Viceversa' està donant molt que parlar. Malgrat que encara no s'ha emès cap dels programes, la de Pamplona ja ha protagonitzat algun que altre picabaralla durant els enregistraments.

El primer d'ells va tenir com coprotagonista a Ruth , l'altra tronista, quan Sofia va demanar al seu altre company tronista, Iván, que s'assegués a pretendre-ho, oferta que ell va declinar. Ara, un dels pretendents favorits de la de Pamplona ha servit per poder veure un nou capítol de l'enfrontament entre la guanyadora de 'Gran Hermano 16' i el seu arxienemiga a la casa, Raquel Martín.

Resulta que Rubén González , ex pretendent de Aguasantas i actual Míster Univers, és molt amic de David , Míster Barcelona i al qual es relaciona amb l'extremenya, i també molt amic de Raquel Martín. Aquesta amistat entre els tres podria perjudicar el tron ??de la filla de Maite Galdeano, ja que molts no veuen amb bons ulls que el pretendent de Sofia es mensajee amb la seva gran enemiga .

Després de conèixer això, els seguidors i fans de la guanyadora de GH16 no han dubtat a aconsellar-li que expulsi de manera immediata a Rubén del seu tron, encara que sigui el seu pretendent favorit. < / p>

Per la seva banda, Rubén no ha trigat a defensar-se al·legant que l'únic que li importa en aquest moment és la seva relació amb Sofia.

en properes entregues sabrem si Raquel acudirà al plató de ' dones i Homes i Viceversa 'a parlar sobre aquesta amistat que porta de cap als seguidors del programa.