Compartir

Pretén retirar-se un temps de la televisió després del concurs a causa de la duresa que suporten els concursants del popular programa d'aventura, però la seva intenció és gaudir al màxim de l'experiència. Després d'haver dit que no a l'edició passada a causa d'alguns problemes de salut , Mila s'embarca en una nova aventura. "Porto molt de temps fent el mateix i crec que em mereixo viure una aventura" , ha afirmat.

A més d'una experiència a prop del límit psicològic i físic, Mila assegura que la seva incorporació a l'espai no és ajudar a solucionar res en la seva economia perquè no té problemes econòmics i ha assegurat que no té por a la fam ni al fred, sinó a trobar-se amb si mateixa.

Això sí, la periodista va assenyalar que no li agradaria trobar-se amb Makoke a l'illa, però ha assegurat que no l'ha vetat en cap moment. Kiko Matamoros ha dit que Makoke té una oferta per anar al concurs però encara no sap quina decisió prendrà.

Perquè no quedés res a la improvisació o sorgissin sorpreses desagradables en el futur, el programa va realitzar una simulació de com els canvis físics que patirà Mila Ximénez amb el pas de les setmanes durant la seva estada a l'illa de 'Supervivientes'. I sí, per descomptat, el programa és dur …