Quantcast

Laura Camps, Samira i Dani Santos, els aspirants a entrar a 'GHVIP'

Els concursants de 'Gran Hermano VIP' estan a punt de rebre a dos dels seus nous companys per substituir la marxa voluntària de Julián Contreras i de Betlem Roca . L'audiència del reality va decidir eliminar d'aquesta lluita a Miguel Frigenti , col·laborador de Telecinco habitual al plató del debat en gairebé totes les gales.

Jordi González ha revelat que els tres concursants que lluitaran per aquests dos llocs són Laura Camps, guanyadora de 'GH12', Dani Santos, concursant de 'GH 12 + 1', i Samira , tronista i pretendienta de 'Dones i Homes i Viceversa', arxienemiga número u de Ylenia, qui va esclatar en conèixer que podria entrar a la casa de Guadalix.

Tots els seguidors del reality que vulguin decidir qui són els que finalment conviuran amb els seus companys a la casa de 'GH VIP' únicament han de votar a l'app del programa , decisió final que es coneixerà el proper dijous i de la qual encara no saben res els veritables concursants.

L'entrada de Samira, Laura Sants o Dani Santos podria elevar encara més els conflictes a 'GH VIP'. Es tracta de tres possibles concursants amb un caràcter molt fort i que podrien xocar de forma important amb el d'altres com el petit Nicolau o Carlos Lozano, que estan tenint els seus més i els seus menys en el reality. La que s'acosta!

Comentarios de Facebook