Compartir

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes , s'ha assegut amb Pablo Motos a ' El Hormiguero ' a parlar sense embuts sobre el panorama polític que hi ha avui en dia i altres assumptes molt més personals, com que l'última vegada que es va emborratxar pillándose un "bon pet" va ser "no fa massa i el pitjor és que em vaig prendre només dues canyes, és trist" .

Tot i les discrepàncies que té amb Podem, va dedicar unes boniques paraules a Manuela Carmena , definint-la com una dona "agradable, entranyable i ben intencionada" , ja Joan Carles Moneder , que és el seu veí i li cau bé perquè van coincidir a la universitat i "el frec fa l'afecte" .

Cifuentes va tenir temps per parlar sobre la corrupció dins del seu partit i és que pensa que "Rita Barberá hauria d'anar a declarar" , a més que no creu que el seu president, Mariano Rajoy sigui "el problema" .

Precisament ell va ser el protagonista indirecte del programa. Cifuentes li va enviar un SMS , perquè "Rajoy no té WhatsApp" convidant-lo a anar al programa. "No podria tenir millor valedora, Cristina. El Motos s'aprofita, així és que ja saps" , va contestar el president en funcions, deixant aclaparat al presentador.

Cifuentes va acabar el programa ballant molt enganxada a Pablo Motos , igual que va fer Soraya Sáenz de Santamaría al seu dia.