Compartir

Airbnb s'ha posat molt de moda a l'hora de llogar habitatges, i gràcies a ella es pot trobar allotjament fins a 192 països del món. Està clar que les 'apps' d'aquest tipus i en general les noves tecnologies ens poden facilitar molt la vida. No obstant això, res no et garanteix que no vagis a viure una experiència tan desagradable com la que li ha passat a la protagonista d'aquesta història.

Kristina Knapic, que resideix a Ventura (Estats Units) , va llogar casa seva a través d'Airbnb, i en tornar a ella va descobrir que durant la seva absència l'havien utilitzat per gravar una pel·lícula per a adults.

Qui li va llogar la casa era Michael Lucas, actor i productor de porno gai de 43 anys, el nom real és Andrei Treivas. En cap moment li va sol·licitar el permís necessari per fer una filmació a la propietària, i tampoc va notificar la seva intenció a l'app.

Què com es va adonar la propietària que la seva casa havia estat utilitzada amb aquestes finalitats sense el seu permís? Perquè en entrar a ella va descobrir lubricants i altres objectes sexuals escampats per la taula, esteroides guardats a la nevera, i un kit d'ènemes al cambra de bany.

El fet va passar al novembre de 2015, però ara el cas està en mans dels tribunals. John Thyne, un dels advocats de l'afectada ha assegurat que Lluc "continua llogant cases per a aquest propòsit i, llevat que se li faci pagar per fer-ho, continuarà fent-ho".

A més, ha explicat que després del succeït la seva clienta es va sentir "violada".